Dva vrelca lepote

medesNevestina lepota ima dva izvora. Za enega smo prepričani, da se vam na vaš poročni dan ne bo treba preveč truditi, saj ima notranja lepota, ki sije prav iz vsake neveste, svoj izvir gotovo v ljubezni med zaročencema in v samem presrečnemu dogodku izmenjave vajinih poročnih zaobljub. Prav dolgoročna priprava na poroko pa je pogosto tudi čas, ko si želimo narediti nekaj več za naše telo. Za prvi vrelec lepote bosta poskrbela torej z negovanjem vajine ljubezni, za drugega pa z zdravim življenjskim slogom, v pomoč pa vam lahko priskočijo tudi v priznanem Studiu Medes.

Med najpogostejšimi spremembami, ki si jih zaročenke želijo, izstopata predvsem dva: izguba kakšnega odvečnega kilogramčka in negovan videz kože. Oba pa sta medsebojno povezana, saj je zdrav videz kože tesno povezan z primerno telesno težo, zdravo prehrano in telesno vadbo. Dobro je, da bodoča nevesta pomisli na te dejavnike že takoj, ko se začnejo druge intenzivnejše priprave na poroko, seveda pa si lepega videza ne želijo zgolj neveste, pač pa verjetno vsaka od nas, zato je prav vsak trenutek v življenju primeren za prehod na bolj zdrav življenjski slog.

Dodatni lepotni posegi, ki učinkovito pripomorejo k lepšemu videzu, so gotovo tudi odstranjevanje dlak, odpravljanje nadležnega celulita in ustrezen boj z aknami.
Priporočljivo je torej, da si vzamete dovolj časa pred poroko ter se ne lotevate drastičnih sprememb (nezdravih diet, intenzivnega sončenja ali solarija, agresivnih krem za odpravljanje celulita in odstranjevanje dlak) neposredno pred samim velikim dogodkom. Za zdrav videz kože tako raje poskrbite z redno vadbo, primerno raznovrstno hrano, ki vsebuje veliko svežega sadja in zelenjave, ne pozabite pa tudi na vodo in kakšen preprost zeliščni čaj (iz koprive, preslice, breze in žajblja na primer), kar bo izdatno pripomoglo k izločanju strupov skozi kožo.
Če si želite zares dobrih in dolgotrajnih rezultatov, so zgodnji ukrepi ključnega pomena. Veliko lahko torej dosežete sami, prav celulit pa je pogosta težava žensk (vedno več pa tudi moških), ki lahko kljub zmanjšanju telesne teže in vsem priporočljivim ukrepom še vedno jemlje samozavest. K sreči obstaja rešitev. V Studiu Medes vam za odstranjevanje trdovratnega celulita ponujajo inovativen in preizkušen sistem VelaShape z ELOS tehnologijo, vendar morate za učinkovit obračun s celulitom računati vsaj kakšen mesec prej, zaradi priporočenih štirih tretmajev, ki se izvajajo enkrat tedensko. VelaShape je prva naprava s klinično dokazanimi rezultati o delovanju, združuje pa več različnih tehnologij, ki skupaj predstavljajo najbolj napreden način za izboljšanje prekrvavitve ter za odpravljanje odvečnih strupov iz telesa. Po štirih tednih vam torej obljubljajo vidne rezultate izboljšanja, nudijo pa tudi številne druge lepotne posege, od trajnega odstranjevanja dlačic, zdravljenja aken do diamantnega pilinga.

Bliža se torej poletje – čas porok in kopalk. Bodite pripravljene že sedaj in dovolite si zasijati v vsej svoji lepoti!