Poročne obleke – nakup preko interneta

nakup poročne oblekeVas je strah nakupa poročne obleke preko spleta? Naj vas ne bo! Za vas smo pripravili osnovna navodila, kako postopati pri nakupu obleke preko interneta, da boste dobile točno tisto kar želite, za precej manj denarja.

Bodite pazljivi pri nakupu preko ebaya

Nakupovanje prek ebaya je običajno varno in poteka brez zapletov. Gre za spletni servis podoben naši bolhi, kjer lahko kupuje in prodaja vsak. Prav zaradi tega razloga pa je nakup lahko problematičen. Ker na njemu prodajajo tudi prevaranti in goljufi. Tudi v našem uredništvu smo že bili priča zlorabi ob nakupu preko ebaya, sicer ne pri nakupu poročne obleke pa vseeno. Zato pri nakupu preko ebay priporočamo naslednje: v kolikor je to vaš prvi nakup preko ebaya, se raje odločite za nakup preko katere izmed uveljavljenih spletnih trgovin. Če želite sprejeti rizik ob nakupu pa bodite še posebej pozorni na splošno oceno prodajalca, ki so mu jo dali ostali kupci. Toda pozor: tudi te ocene so lahko del prevare!

Nakup poročne obleke preko spletne trgovine

Obstaja nešteto spletnih trgovin z oblačili. Kako najti takšno, ki prodaja resnično lepe poročne obleke, ki so poceni in garantirano zagotavlja dober nakup? Težko. Zato smo se za vas potrudili in našli spletno trgovino, kjer lahko brez skrbi kupite vašo poročno obleko: Milanoo.com (izbrskali smo tudi kode za popust, ki so objavljene na koncu članka!) Gre za dokaj znano trgovino z oblačili (ne ponujajo zgolj poročnih ampak tudi druga oblačila) iz kitajske, ki večino svoje ga prometa ustvari prav v Evropi in severni ameriki. Po izkušnjah drugih uporabnikov, so poročne obleke kvalitetne in prav takšne kot jih prikazujejo v opisih. Imajo dve možnosti nakupa: nakup obleke klasičnih velikosti (s, m, l, xl) in izdelava poročne obleke po meri. Glede na to, da izdelava po meri stane zgolj dodatnih 15$, se je smiselno odločit za obleko po meri. Morda so obleke za kakšen evro dražje kot jih ponujajo najcenejši ebay prodajalci (večina ebay prodajalcev ima zelo poceni obleke in nato nesramno drago poštnino), vendar tukaj vsaj veste, da vas ne bodo opeharili. Po izjavah uporabnikov, naj bi naročene obleke prišle kar hitro (vsaj kar se ostalih naročil iz Kitajske tiče): nekateri jih prejmejo v dveh tednih, dlje čakajo tisti, ki naročijo izdelavo po meri. Vam pa čas, ki ga potrebuje obleka da prispe do vas, zaupajo ob naročilu. Če se boste odločili za nakup obleke prek Milanoo.com, imamo za vas še kode za popust, ki smo jih izbrskali na spletu (kode včasih veljajo samo pri izdelkih, ki niso znižani ali nimajo brezplačne poštnine ali katere druge ugodnosti):

  • AFJUNFS – brezplačna poštnina pri nakupu nad 99$ (koda velja do 1.7. 2017)
  • AFJUN20 – popust 20$ pri nakupu nad 119$  (koda velja do 1.7. 2017)
  • AFJUN40 – popust 40$ pri nakupu nad 189$  (koda velja do 1.7. 2017)