Modne torbice do 20€

Uganete, kaj je najboljša prijateljica vsake ženske? Mislim na tisto, ki nas spremlja, ko gremo na večerno zabavo, po nakupih ali na delo. Uganili ste – gre za žensko modno torbico, najboljšo prijateljico vsake ženske.  Seveda poznamo tudi druge prijateljice, kot na primer: čevlje, sončna očala, denarnice… Ampak številka ena vedno je in vedno bo – modna torbica.

V ženski torbici se skriva pravi mali zaklad. Notri najdemo vse od telefona, kreditne kartice, ličil do ključev, sončnih očal in nalivnih peres. Prav nič drugače ni s torbico na poroki. Seveda bo večino časa preživela pod budnim očesom vaše priče, vendar taki prijateljici, kot je modna torbica, se ne morete odreči niti na poročni dan. Zato vam predstavljamo 5 modnih torbic, ki jih imate lahko na vaši poroki in stanejo manj kot 20 evrov. Vse torbice smo našli v največji spletni trgovini – britanskem amazonu. Nizka cena, zanemarljiva poštnina (cca. 6 funtov), brez carine in hitra dostava so glavni razlogi, da svojo torbico kupite prav tu.

5 modnih torbic za manj kot 20 €

modna torbicaSatenasta modna torbica z diamantno dekoracijo

Velikost torbice je 12 cm x 26 cm. Na voljo v mornarsko modri, rdeči, črni, fuschia roza, barvi slonovine in vijolični barvi. Dodani dve opcijski verižici za nošnjo čez ramo. Srebrn okvir, zapenjanje na modno zaponko, elegantni naborki in diamantna dekoracija s srebrnimi zaključki.

 

modna torbica z vrtnicoSatenasta vrtnica

Modna torbica Satenasta vrtnica je na voljo v 15 različnih barvah: od vinsko rdeče do zlate, bež ali srebrne. Elegantna torbica na zaponko s katero boste zagotovo le še dodatno očarale poglede vaših svojcev. Dobavljiva s snemljivim pasom, s katerim jo lahko nosite čez rame.


srebrna modna torbicaSrebrna modna torbica

Klasična torbica na zaponko, preprost dizajn, vrhunska kvaliteta in odlična vrednost za svojo ceno. Modna torbica je na voljo v srebrni barvi. 2 dodatni verižici za opcijsko nošnjo preko ramena. Velikost torbice je 26cm x 10 cm.

 

večerna torbicaSrebrna večerna torbica

Lepo okrašena večerna torbica, odlične kakovosti in vrednosti za ceno. Velikost torbice je 18cm x 13cm, mehko blago torbice je okrašeno s koraldami. V kompletu tudi pas za nošnjo na ramenih ali v rokah.

 

modna torbicaMornarsko modra modna torbica na zaklop

Velikost 12cm x 26cm. Notranjost torbice je v celoti obložena, torbica ima srebrn zaklop. Za nošnjo preko rame je na voljo pašček. Torbica je dobavljiva v mornarsko modri barvi.