5 trendovskih stilov zaročnih prstanov

Prva stvar, ki jo bodo vajini bližnji želeli videti, ko bosta oznanila zaroko, je zaročni prstan. Kakršenkoli prstan sta izbrala, naj bo klasičen z enim kamnom, ali pa morda malo manj tradicionalen pa zato bolj oseben, zaročni prstan simbolizira vajin status zaročenega para. Ustvarjalci modnega nakita so z nami delili vroče trende v stilih zaročnih prstanov. Morda je za vaju najboljša izbira klasičen obroč z enim poldragim ali dragim kamnom, morda brez, zagotovo pa bodoči ženin ne bo ustrelil v prazno, če bo izbral kaj od spodaj naštetega.

Stil prstana št.1 Barviti Kamni

Za žensko z netradicionalnim stilom je zaročni prstan z barvitim kamnom vedno dobra izbira.  Od roza diamantnih zaročnih prstanov  pa do drugih barvnih dragih kamnov, kot na primer safir ali rubin; na voljo imate široko paleto različnih kamnov v pravzaprav vseh možnih barvah na katere pomislite.

poročni prstani z barvitimi kamni

Stil prstana št.2 Vsepovsod Diamanti

Krasen diamantni kamen je vedno hitro opažen. Kaj se šele zgodi, ko okoli njega dodamo polno majhnih diamantov. Ne samo, da se zaradi malih diamantov cel prstan blešči – glavnemu diamantu dodajo velikost, oz. ustvarijo iluzijo, da je precej večji, kot je v resnici. In katera bodoča nevesta (in ženin) si tega ne bi želela!

poročni prstani z diamanti okoli obročka

Stil prstana št. 3 Dvignjeni Nastavki

Oblikovalci modnih prstanov se strinjajo, da je opazen velik trend pri povpraševanju za zaročnimi prstani z dvignjenimi nastavki za kamen. Nič ne bo izpostavilo vašega dragega kamna bolj, kot precizno oblikovan in rahlo dvignjen “sedež”, ki bo vaš diamant ali drug kamen prikazal v vsej svoji lepoti.

zaročni prstani z dvignjenim nastavkom

Stil prstana št. 4 Zviti Obročki

Zelo popularen stil v zadnjem času so tudi zaročni prstani, ki imajo obroček rahlo valovit. Tak prstan bodo izbrali vsi, ki jim je všeč drugačen stil in si želijo malce izstopati. Zviti obročki prinašajo v svet zaročnih prstanov več svežine in se ne uklanjajo tradiciji.

zaročni prstani z zavitimi obročki

Stil prstana št. 5 Klasični Glamur

Prstani s pridihom družinske tradicije kljub bogati zgodovini prav gotovo niso izrabljena ideja. Samo pomislite na prefinjeno izdelavo z zlatimi in diamantnimi detajli.

klasični zarični prstani