Tiara za popolno poročno pričesko

Tiare so priljubljen modni dodatek, ki si ga na skritem želi marsikatera bodoča nevesta. Če mislite, da je ta pravljičen lasni modni dodatek prišel iz mode, se motite. Pravzaprav so lasni dodatki, od svilenih cvetlic s peresi do biserov in diamantih tiar spet na pohodu. Za vas smo izbrali 6 tiar na britanskem amazonu, s katerimi bo vaša pričeska zasijala, ve pa se boste počutile kot prave princese. Vse pa si lahko privoščite po smešno majhni ceni – manj kot 25 €!

kupite tiaro na amazonu

Klasična tiara s Swarowski kristali – To presunljivo tiaro krasijo prelepi Swarovski kristali in pet snežno belih cvetlic. Zagotovo se bo prilegala vsaki pričeski, saj ima nastavljivo velikost obroča.

Tiara z nastavljivim obročom – Večna eleganca se prelije v klasično obliko te tiare, ki jo krasijo detajli iz majhnih kristalov. Tudi tu je obroč nastavljiv.

Tiara za pravljičen videz – Srebrni loki z vdelanimi kristali v tej tiari bodo poskrbeli za zares pravljični videz vaše pričeske. Velikost tiare je 13cm.

Tradicionalna kronska tiara – Za resničen princeskin videz si privoščite to kraljevsko tiaro z nešteto majhnimi kristali in glamuroznim ovalnim kristalom na sredini. Tiara se z lahkoto pritrdi in obdrži na svojem mestu z majhnima glavničkoma na vsaki strani.

Srebrna tiara – Ta nežna, razposajena in pravljična tiara bo vašo pričesko posula z delikatnimi cvetlicami iz majhnih kristalnih kamenčkov. Da bo zagotovo ostala na svojem mestu, bo poskrbel glavniček na sredini tiare.

Tiara s kristali in biseri – Ta tiara bo navdušila tudi tiste, ki morda niso največje privrženke tega lasnega nakita. Z večnimi biseri in vdelanimi kristalčki bo kljub svojemu preprostemu videzu vaši poročni pričeski vdihnila veliko elegance.